DLS Artist

Artistinvälityspalvelumme tarjoaa laadukkaita livemusiikkivaihtoehtoja pienistä tapahtumista aina isoille stageille asti. Vastaamme siitä, että saat tapahtumaasi sopivat artistit tai muuta yllätyksellistä ohjelmaa. 

 

 

 

Artistit

Arttu Vauhkonen

Arttu Vauhkonen

Pianisti Arttu Vauhkonen on ammatikseen musiikkia tekevä, Helsingin Pop&Jazz-konservatoriolta lähtöisin oleva pianisti. Hän on nuoresta iästään huolimatta toiminut useiden suomalaisten artistien riveissä, sekä konsertoinut itsenäisesti ympäri suomea.

Lue lisää
Mikael Ranta

Mikael Ranta

DJ Mikael Ranta 23v on soittanut levyjä reilut 4 vuotta ympäri Suomea yli 30:ssä baarissa. Hän on alunperin kotoisin Karkkilasta ja myös aloittanut soittamisen paikallisessa yökerhossa. Myöhemmin hän on löytänyt tiensä Helsingin klubimaailmaan ja jopa ulkomaille. Nykyään hän tekee paljon yksityistilaisuuksia ja myös järjestää erilaisia tapahtumia eteläsuomessa. Mikael Ranta on erittäin monipuolinen ja taitava Dj tapahtumaan kuin tapahtumaan!

Lue lisää
Alex Ikonen

Alex Ikonen

Alex Ikonen Band on tunnettu soul ja jazz puolen musiikista. Heiltä onnistuu myös groovaava bilemusiikki! Bändi on lähtöisin Vaskivuoren lukiosta ja bändin keulahahmo, Alex on tullut tutuksi myös the Voice of Finlandista. Alex Ikonen säveltää ja sanoittaa bändilleen biisit.

Lue lisää
Eetu Koskelainen

Eetu Koskelainen

Nuoresta iästään huolimatta Eetu K on ammattitaitoinen ja varma valinta yritystilaisuuksiin, pikkujouluihin tai vaikkapa synttäreille. 20-vuotias Eetu K on kiertänyt Suomea jo muutaman vuoden keikkaillen erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Hänen ohjelmistonsa koostuu vanhoista klassikoista sekä tuoreemmista kappaleista. Parhaiten sujuvat suomenkieliset Pop/rock -kappaleet.

Lue lisää