Yritys


Olemme erikoistuneet ammattitason äänentoisto, valaistus sekä kuvatekniikka ratkaisujen toteuttamiseen. Pidämme huolen, että tekniikka toimii moitteettomasti ja muodostaa onnistuneen kokonaisuuden tapahtumassi. Olipa kyse sitten yritystilaisuudesta tai yleisötapahtumasta. Tarjoamme palveluitamme koko Suomen alueella.

Lue lisää Showreel

DLS Entertainment

Tapahtumatekniikkaa kaiken kokoisille tapahtumille

 

Yritys

DLS Entertainment on Hyvinkääläinen tapahtumatekniikka-alan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 2014 ja nykyisin olemme vuosittain mukana jo yli sadassa tapahtumassa. 

Tiimimme

Nuorekkaan tiimimme käsissä taittuu koko tapahtuman tuotannon polku. Tuoretta näkemystä ja ammattitaitoa löytyy jokaiseen toteutukseen. Suunnittelemme jokaisen tapahtuman alusta loppuun vanhoihin kaavoihin kangistumatta. Jokainen toteutus on meille tärkeä oli kyse pienestä puhetilaisuudeta tai suuresta yleisötapahtumasta. Olemme ylpeitä saadessamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Asiakkaitamme palvelee myös  24/h tekninen tuki.

Kalustomme

Luotamme alan huippumerkkeihin. Käytössämme on huipputason laadukkaita tuotemerkkejä kuten L­Acoustics, Chamsys, Global truss, JBL, Soundcraft, Pioneer, Sennheiser, Robe ja paljon muuta. Kaikkia vuokrauskäytössä olevaa tapahtumatekniikka kalustoa ylläpidetään korkeatasoisesti. Jokainen laite tarkastetaan ja testataan aina ennen käyttöä olipa kyse kokonaisvaltaisesta toteutuksesta tai kalustonvuokrauksesta.